google-site-verification: google35b761bb2fe83374.html

válás alatt

támogató csoport

Miért fontos a Válás Alatt Támogató Csoport?

Mert ez az esemény kifejezetten azoknak szól, akik válás alatt szeretnének egyszerre támogatást kapni és együttérző közösségben részt venni.

A válás egy komplex és érzelmileg megterhelő folyamat, amely számos kérdést és kihívást vet fel. Ez a csoport a három legfontosabb területen nyújt segítséget.

Megértés

Szakértői támogatást és útmutatást kapsz a válás szakaszairól, hogy a válás alatti kihívásokat tudatosan kezelhesd. 

Közösség

Találkozz másokkal akik hasonló helyzetben vannak és osszátok meg tapasztalataitokat.

Támogatás

Nem vagy egyedül. Érzelmi és gyakorlati támogatásban lehet részed.

Nehezen találod válás alatt az egyensúlyt?

Nem vagy egyedül. Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Válás alatt az egyensúly megtalálása férfiként/nőként és egyszerre szülőként is kulcsfontosságú az érzelmi stabilitás és a pozitív jövő felé vezető út megteremtéséhez.

Az öngondoskodás, beszélgetés másokkal, akik hasonló helyzetben vannak segíthet megtalálni a belső békét, és újra felvirágoztatni az egyéni boldogságot és életminőséget.

Neked szól az esemény

Ha válás alatt szeretnéd az alábbi területeken fejleszteni magad, támogatást kérni és egy jó közösségben lenni.  

Válási folyamat megértés

A helyzeted megértéséhez és elfogadásához elengedhetetlen a válás lelki folyamatának ismerete. Ez segít a feldolgozásban és a tudatos kezelésben.

Gyermeknevelés

Szülőként gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. A szülőtárssal való kielégítő kapcsolat kialakítása válás alatt a gyermeknevelés és gondozás területén nehéz folyamat, ami kompromisszumképes együttműködést igényel.

Kommunikáció

Válás alatt kihívást jelent, hogyan kommunikálj pároddal, hogy a hozzállása megértő és elfogadó legyen. Helyzetgyakorlatokkal támogatunk.

Gyermekek egyensúlyba tartása

Gyermekeink is ugyanúgy végig mennek a válás folyamatán és érzelmileg megérzik a változást. Hogyan tudsz a legjobban segíteni szülőként? Erre találjuk meg a megoldásainkat.

Miért jó támogató csoportba járni?

Előfordult már veled, hogy a válás alatt adódó kihívások a saját nézőpontodból nézve nehéznek vagy kilátástalannak tűntek?

Bár minden válás egyedi, biztosan vannak mások is, aki hasonló dolgot él át, hasonló helyzetbe került. Itt megoszthatod gondolataidat és érzéseidet.

Erősíti az önelfogadást.

Csökkenti a stresszt.

Biztonságot és kapcsolódást nyújt.

Segít a céljaid kitűzésében.

Találd meg az egyensúlyt életed irányításában

Reméljük, hogy a Válás Alatti Támogató Csoport segítségével könnyebben és megértőbben tudsz majd átmenni a válás folyamatán. Ha kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Kik vezetik a csoportot?

FLEISCHER GABRIELLA

Párkapcsolati- és válási tanácsadó

Párkapcsolati tanácsadóként fontosnak tartom, hogy az új élet felépítéséhez szükséges az elválás megfelelő feldolgozása és megértése. Ez nyújt lehetőséget egy minőségi élet kialakításához. Egy csoport és egy jó közösség ebben nyújt támogatást.

KOVÁCS TECA

Kommunikációs tréner

Segítek az érintetteknek megtalálni az új kommunikációs módokat és eszközöket a válás folyamatának könnyebb átvészeléséhez. Hatékony módszereket kínálok az érintetteknek a megértés és az együttműködés javításához.

Megközelítésünk

Gyermekközpontú szemlélettel rendelkezünk, így a csoport résztvevőit is ezen szemlélet mentén vezetjük. Nem csak férfiként vagy nőként keressük a megoldásokat, hanem szülőként is. 

Folyamatok

A válás megértése vezet a jövő felépítéséhez. Ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk a váláshoz vezető okok feldolgozására. 

Segítjük, hogy megkapd a figyelmet másoktól, elmond milyen neked most és megtapasztald milyen az, amikor mások a hasonló élményeiken keresztül kapcsolódnak hozzád.

Egyedi keretrendszer

A Válás Alatt Támogató csoportban célunk, hogy olyan elfogadó és megtartó teret nyissunk meg Neked és társaidnak, ahol a kihívásaitokat megosztva átélheted, hogy nem vagy egyedül a válás feldolgozásában.

Részletek

Kezdés: 2024. március 6-án 17.00 - 18.30 óráig

Helyszín: Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ

Cím: 1066 Budapest, Zichy J. u. 32. első emelet bal oldal

Létszám: minimum 4 fő, maximum 12 résztvevővel indul a csoport

Részvételi díj: 4.000 Ft/fő/alkalom

A részvétel heti egy alkalommal, összesen 6 alkalommal zajlik az alábbi időpontokban: Március 6., március 13., március 20. és március 27., április 3., április 10., és április 17-én.

Jelentkezem a Válás Alatt Támogató Csoportba

A személyes adatokat a csoport szervezője tárolja. Az adatokhoz kizárólag Adatkezelő munkatársai, feladatuk teljesítése körében férhetnek hozzá, az adatokat harmadik félnek nem adják ki és csakis az adott cél érdekében használják fel.

REGISZTRÁCIÓ: Válás Alatt Támogató Csoportba

Keresd képzéseinket, előadásainkat és egyéni tanácsadásunkat!

Témák: gyermekközpontú válás, szülői együttműködés válás után, válás gyerekkel.

„A Válás Alatt Támogató Csoportban való részvétel rendkívül meghatározó volt az én válási folyamatomban. A csoport tagjai közötti őszinte megosztások és a szakértői irányítás segített nekem abban, hogy újra megtaláljam az egyensúlyt és a belső béke érzését. Nagyon hálás vagyok a csoport biztonságos légköréért és az egymás iránti támogatásért.” – Anna

Anna- volt csoporttag

„A Válás Alatt Támogató Csoportban való részvétel számomra új fényt hozott az életembe, különösen az apa szerepem tekintetében. A csoportban található férfiak támogatása és megértése inspirált engem, hogy megérthessem saját érzéseimet és megtaláljam a helyemet ebben az átalakulóban lévő időszakban. A csoportban szerzett tapasztalatokkal érettebben és magabiztosabban tudom átsegíteni magam és gyermekeimet ezen az úton.”

Péter - családapa

Olvasd cikkeinket

Fedezd fel a legfrissebb cikkeket szerelemről, kapcsolatokról, önfejlesztésről és még sok másról.

MIT FOGLAL MAGÁBA A GYERMEKTARTÁSDÍJ?

MIT FOGLAL MAGÁBA A GYERMEKTARTÁSDÍJ?

Ismerd meg részletesen mit jelent és milyen területeket fed le a gyermektartásdíj. Cikkünk általánosságban bemutatja a gyermek tartásához szükséges pénzügyi kötelezettségeket, a gyermek jólétének biztosítását és a szülői felelősség megosztását az elvált szülők között....

bővebben
MIÉRT KULCSFONTOSSÁGÚ A VÁLÁSI TANÁCSADÓ?

MIÉRT KULCSFONTOSSÁGÚ A VÁLÁSI TANÁCSADÓ?

Az életünkben bekövetkezett válás egy összetett és érzelmekkel teli folyamat, amelyen átmenni sosem könnyű. Az elválás során megélt érzelmi hullámok és változások gyakran megmagyarázhatatlanok és éppen ezért feltétlenül szükség lehet egy szakértő segítségére, amely...

bővebben
HOGYAN KÉSZÍTS TÁRSKERESŐ PROFILT VÁLÁS UTÁN

HOGYAN KÉSZÍTS TÁRSKERESŐ PROFILT VÁLÁS UTÁN

Válás utáni időszakban az emberek gyakran találják magukat az online társkereső világban, ahol az új kapcsolatok kialakítása és a partnerkeresés új kihívások elé állítja őket. A sikeres online társkeresés kulcsa részben abban rejlik, hogyan mutatjuk be...

bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Tudd meg, hogyan működik!

BÁRKI JELENTKEZHET A CSOPORTBA?

A csoportba 18 éven felüliek jelentkezhetnek. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik válás alatt van vagy válságban van a kapcsolatuk. 

MILYEN GYAKORISÁGGAL VAN A VÁLÁS ALATT TÁMOGATÓ CSOPORT TALÁLKOZÓ?

A meghirdetett csoport találkozók hetente egy alkalommal van, összesen 6 alkalom.

LEHET-E EGY ÖSSZEGBEN FIZETNI?

Igen, lehet. Ebben az esetben a regiszrációd minden alkalomra biztosított. Kérlek szándékodat jelezd felém az info@valaskultura.hu email címen.

VAN-E VALAMILYEN TEMATIKA A FOGLALKOZÁSOK ALATT?

Igen van. A foglalkozás első része az aktuális téma ismertetésével kezdődik szakértő vezetésével. Azután a csoporttagok közös élményeket, tapasztalatokat, nehézségeket osztanak meg egymással a beszélgető körben.

A MEGHIRDETETT CSOPORTINDULÁS UTÁN IS LEHET CSATLAKOZNI?

Igen lehet, amennyiben nem telt be a meghirdetett maximális csoportlétszám. 

FÉLEK, MÉG SOHA NEM VETTEM RÉSZT CSOPORTOS FOGLALKOZÁSON.

A szakszerű vezetésnek köszönhetően segítünk a félelmeid leküzdésében. Mindenki a saját tempója alapján vesz részt a csoportos foglalkozáson és azt oszt meg másokkal, amiről szeretne beszélni. 

Ne hagyd ki az ingyenes válási tanácsadás konzultációt!

Válási coaching programunk azt nyújtja, amire szükséged van. Személyre szabott, egyedi támogatást és útmutatást nyújt az egyedi igényeidhez és kihívásaidhoz. 

Segítünk tisztázni céljaidat, hatékony kommunikációs stratégiákat kidolgozni, eligazodni a jogi és pénzügyi bonyolultságokban, és rugalmasságot építeni az érzelmi akadályok leküzdéséhez.

EMAIL CÍM

info@valaskultura.hu

Telefonszám

(+36) 30-628-2655

Helyszín

Önfejlesztők Háza Közösségi Iroda és Terápiás Központ

1066 Budapest
Zichy J. u. 32.